september 18

Høstnyheter

Nyhetsbrev

0  comments

Signalen Sjøbad vil takke alle dere som har besøkt oss i sommer. Vi er i ferd med å stenge ned takterrassen for i år, det har blitt kaldere i luften, men får vi en Indian Summer prøver vi å åpne litt til. Oppdateringer om dette og mye annet får du på facebooksiden vår.ÅPNINGSTIDER
Mandag er hviledagen vår og vi forbereder resten av uken.

Vi har åpnet fra klokken 16:00 i ukedagene, og både lunsj- og kveldsåpnet fredag, lørdag og søndag fra kl 12:00 i restauranten vår. Her kan du sitte så nærme Oslofjorden du kan komme.

Se våre åpningstider.  BESTILL BORD HER  HØSTMENYEN
Fokuset på den nye høstmenyen fra 1. september er bærekraftig sjømat og lokalt dyrkede grønnsaker. Vi vil anbefale vår spesialkomponerte 4-retters meny. Menyen kan utvides med ekstra retter av sjøkreps og trøfler.

Fredag og lørdag har vi som ambisjon å lage Oslofjordens aller beste og mest fristende skalldyrplatå. Må forhåndbestilles i ukedagene, min 2 pers.   SJEKK UT HØSTEN FRISTELSER HER  
BAKERIET
Vårt økologiske bakeri vil fortsette å ha åpent fra kl. 09:00, stengt mandag. I tillegg har vi et godt utvalg av bla. olivenolje, balsamico, pestoer, pasta i butikkhyllen vår. Perfekt til en gave eller helgekos.
Vi har også signerte kokebøker og gavekort. 
 


PIZZA
Stjerne-pizzaioloen Ivan Forte baker pizza i den vedfyrte ovnen vår. Her får du alt fra vår spicy pizza Habaduja IOM (Indre Oslo Matforedling) til pizza Umami med mozzarella fra Osteverkstedet og trøffelsalami fra Ask Gård. Vi har hørt noen rykter om at det foregår utprøving av pizza med sjømat, caviar og tynne skiver kamskjell…«Vi syns det er gøy at ryktene har nådd byen og at kunder tar båten over for å hente take-away pizza og surdeigsbrødet vårt.»

 BESTILL PIZZA TAKE-AWAY
  

I BAREN
Vi har ny barmeny laget av vår sjefsbartender Andres.
Vår restaurantsjef og sommelier Jonas har fått inn flere spennende vin-nyheter med rene og naturlig laget viner i sentrum.

– VELKOMMEN  VELKOMMEN TIL SIGNALEN SJØBAD 
 Husk at det er anbefalt å spise fisk to ganger i uken!

You may also like

>