Om oss i Signalen Sjøbad

hvem vi er

Vi er en moderne restaurant med fokus på matopplevelser fra ren norsk natur.
Først og fremst, vi er et team som brenner for ren mat og ekte matglede. Vi har ærlige råvarer, fra norsk hav, lokale bønder og naturen på Nesodden.


Beliggenheten er en av Oslofjordens mest spektakulære, helt nede i vannkanten med utsikt over Oslo og Oslofjorden. Her er det bare å sette seg tilbake å nyte solnedgangen


For oss er det viktig å høste, men også levere tilbake en jord som våre barn kan forvalte videre på en god måte. Derfor er det viktig for oss å bruke økologisk lokale råvarer i så stor grad som mulig.

Viktige verdier:
Ærlighet, rent og ekte.

• Bærekraft
• Kunnskap
• Team med samarbeid og passion
• Gode gjesteopplevelse
• Stor omtanke og samvittighet
• Moro

Dag Tjersland - Sjefen sjøl

Dag er en hyggelig og blid fyr fra Grimstad, men nå godt etablert på Nesodden. Han er gründer av Signalen og en matentusiast som elsker å glede folk meg gode matopplevelser. Hans faglige tyngde er stor, og han har også bygd opp restaurantene Baltazar og Skur 33 i Oslo. Nå er det Nesodden som kan glede seg over hans entusiasme og kunnskap de neste årene.

Jonas Zackrisson Torp - Gastronom

Jonas er en observant og imøtekommende restaurantsjef, som tar vare på deg fra du kommer til du går på en utmerket måte. Han er en av få i Norge med Gastronomi utdannelse fra University of gastronomic sciences, Pollenzo, Italia. Han brenner for de gode mat-opplevelsene med de beste råvarer.

Christian Brun - Fotograf & Matentusiast


Patryk "Pat" Sliwa - Kjøkkensjef

Matentusiast fra Sørlandet.
Gjesteopplevelsen er en av de viktigste tingene Pat setter høyest på listen. Sammen med teamet på Signalen skal vi levere mat, som er verdt båtturen fra Oslo.


Hva VG sier om Signalen Sjøbad

“Innenfor de store glassvinduene har kokkeveteran Dag Tjersland laget en fullverdig matdestinasjon.


Med Bakeri, der de fastboende kan plukke opp brød på vei hjem, en gedigen takterrasse, og en stor restaurant med ambisjoner om å inkludere nærmiljøet også som råvareleverandør.


Interiøret er enkelt, men det er likevel på riktig side av spartansk. Signalen har vært her før, men dette bygget er nytt. Det sto ferdig i august og maten er av langt høyere kvalitet enn det som har vært servert her tidligere.


Menyen er bred, men ikke for stor. En à la carte, med fint utvalg av fisk, kjøtt og grønnsaker, tre pizzaer og en egen smaksmeny.


Servitørene er oppmerksomme og vennlige, de hjelper oss gjennom kvelden med gode forslag og nyttige tips.”

>