Vår restaurant

Sesongbasert smaksmeny, Oslofjordens beste skalldyrfat og pizza fra vedfyrt steinovn

Mest mulig lokalt

Vår ambisjon er å skape en kulinarisk destinasjon som viser tilhørighet til Nesodden og lokale råvarer. Vi er en sjømatsrestaurant som fokuserer på bærekraftige råvarer fra havet krydret med natur og grønnsaker som høstes mest mulig lokalt.

NB: Fra og med 1. november og ut året serverer vi ikke pizza. Bakeriet og pizzastasjonen har spennende planer og vi er tilbake med steinovnsbakt pizza i 2024.

Søndager serveres brunchmenyen hele dagen.

kelner.png

Våre viner

Vi bruker mye tid på å alltid ha en engasjerende vinkart. Det er et levende kart som alltid forandres. Fokuset er på rene viner laget av små familieprodusenter med hovedfokus på de klassiske områdene. Erfaringsmessig er det produsenter som jobber tett med naturen og sine vinmarker som lager den beste vinen.