oktober 12

Spennende ting skjer!

Nyhetsbrev

0  comments

Signalen Sjøbad har bygget om litt i restauranten. Nye sofaer, nye barbord, nye bilder og tekstiler. Et stort ansiktsløft for å møte det kommende vinterhalvåret for å oppnå maksimalt med hygge innendørs når kulda setter inn. I tillegg kan i friste med brød-deal, pizza-tirsdag og at vi har sendt inn vinkartet vårt og håper på og bli nominert i konkurransen «Norges beste vinkart»  Mer om dette i nyhetsbrevet.  Husk oppdateringer om hva som skjer fremover på facebooksiden vår.


YSTERIMIDDAG FEM RETTER 
OST, VIN OG ØL.  22.OKTOBER KL 18:30

Alle som følger med på norsk småskala matproduksjon har fått med seg at norsk ost hevder seg helt på topp internasjonalt. Vi får besøk av to av Norges beste osteprodusenter. Ragnhild og Turid Nordbø fra Grindal Ysteri i Trøndelag og Jarle Rueslåtten fra Rueslåtten Ysteri tar med seg sine beste oster og gir deg en unik mulighet til smake hvordan god melk kan foredles fra ferskost til langtidslagrede hardoster. De byr på noen spesielle godbiter som kun er tilgjengelig i små opplag. Alex Bruvoll fra Grappoli Vinimport og Homborsund Bryggeri kommer også. Håper å se deg der 🙂 Pris for mat og drikke 1250,- pp.  BESTILL BORD HER  JULEBORD!
Erna oppfordrer det norske folk til å gå på julebord med venner og kolleger! Har du bestilt?  Vær raskt ute, de mest populære dagen er snart fylt opp. Julemenyen vil være inspirert av årstiden med gode lokale råvarer. Her ser du bilde av en ekte Fagerstrandgris!  Som alltid har vi fokus på fersk fisk og skalldyr. Julemenyen vil legges ut på våre nettsider ca 1. nov.  SJEKK UT MENYENE VÅRE HER  HVERT 10. BRØD GRATIS
Vi har trykket opp kort som du får med deg stemplet hver gang du kjøper ett av våre nybakte brød. Du kan velge mellom rugbrød, landbrød og speltbrød. Alle er surdeigsbrød, laget på økologisk mel. 
Ikke glem våre legendariske kanelboller med en god kopp kaffe med kaffe fra Solberg&Hansen. I tillegg har vi et godt utvalg av bla. olivenolje, balsamico, pestoer, pasta i butikkhyllen vår. Perfekt til en gave eller helgekos. Vi har også signerte kokebøker, ferdig innpakkende gaver til å gi bort og gavekort.

  

PIZZA Tilbud til våre takeaway- og restaurantgjester. 

Hver tirsdag tilbyr vi PIZZA til kr 150,-

Vi ønsker at flere skal få oppleve en nybakt pizza fra vår vedfyrte ovn. Dette er ren glede vi ønsker å dele!   BESTILL PIZZA TAKE-AWAY  


VINKARTET VÅRVi er så stolte av det! Definitivt regionens beste, kanskje ett av Norges beste? Vi har jobbet lenge med å bygge opp ett vinkart vi er stolte av. Vi fokuserer på rene produsenter fra hele verden men med ett hovedfokus på Europa. Vi har akkurat sendt inn vinkartet vårt i konkurransen «Norges beste vinkart», og håper på en nominasjon der.

– VELKOMMEN  VINKART 

 Husk at det er anbefalt å spise fisk to ganger i uken!

You may also like

>